Debbie Winterberg: Rouw en verlies coaching

Mijn naam is Debbie Winterberg en ik ben geboren op 3 September 1970. Zelf heb ik op jonge leeftijd te maken gehad met verlies. Dit verlies heeft mij uiteindelijk gebracht waar ik nu sta in het leven.

Iedereen krijgt te maken met verlies in het leven. Verlies van een dierbare, gezondheid, werk, of toekomstperspectief, etc. Hoe groter de liefde voor iets of iemand, hoe dieper de rouw.

Rouw is de achterkant van de liefde zeg ik wel eens. Zelf verloor ik op jonge leeftijd een geliefde. Dit verlies was een traumatische ervaring. Na jaren zoeken naar de “goede weg” kon ik met professionele hulp mijn verdriet overleven. Daarna kwam ik op andere manieren ook in andere situaties in aanraking met verlies. Het gevoel er te willen zijn voor mensen in deze omstandigheden, werd sterker en uiteindelijk heeft het mij de drive gegeven, mij te gaan verdiepen in het fenomeen rouw & verlies.

Tijdens een verblijf in Amerika voor een jaar met mijn gezin, heb ik een opleiding gevolgd tot rouw coach en veel over dit vakgebied geleerd. Als gecertificeerd coach en ervaringsdeskundige wil ik graag “meelopen” in het proces, te weten in jouw proces. Samen gaan we bekijken hoe we jouw verlies anders kunnen vasthouden, maar wel op een manier die het beste bij jou past. Ieder mens rouwt op zijn/haar eigen manier, dit maakt ieder rouwproces juist zo uniek. We praten dus over maatwerk.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek gaan we kijken, waar ik er voor jou kan zijn en leg ik je mijn werkwijze uit. Voel je je vertrouwd genoeg om verder te gaan, dan geef ik in een vervolgsessie opdrachten om samen door jouw proces te “lopen”.
Lopen kan ook letterlijk, door te wandelen kun je jouw gedachten ook “in beweging” brengen. Hierdoor kunnen nieuwe inzichten ontstaan.

Want een ding is zeker, niets wordt meer hetzelfde na een verlies.

Ik heb voor iedereen een kleine attentie klaarliggen, want rouw heeft alles te maken met liefde…

Debbie geeft ook een lezing voordat de Troostdag begint, hiervoor is aanmelden verplicht, dit kunt u doen door een mail te sturen naar: troostdag@charonuitvaartbegeleiding.nl.
Inloop vanaf 10.30. Na afloop zijn er gratis broodjes beschikbaar.