Debbie Winterberg: Rouw en verlies coaching

Mijn naam is Debbie Winterberg en ik ben geboren op 3 September 1970. Zelf heb ik op jonge leeftijd te maken gehad met verlies. Dit verlies heeft mij uiteindelijk gebracht waar ik nu sta in het leven. Met mijn opleiding en ervaring wil ik je graag helpen.

Iedereen krijgt te maken met verlies in het leven. Verlies van een dierbare, gezondheid, werk, of toekomstperspectief. Noem het maar op. Hoe groter de liefde voor iets of iemand, hoe dieper de rouw.
Rouw is de achterkant van de liefde zeg ik wel eens. Zelf verloor ik op jonge leeftijd een geliefde. Dit verlies was een traumatische ervaring. Na jaren zoeken naar de “goede weg” kon ik met professionele hulp mijn verdriet een plek geven. Verder kwam ik op andere manieren ook in aanraking met verlies. Het gevoel er te willen zijn voor mensen in deze omstandigheden werd sterker en uiteindelijk heeft het mij de drive gegeven, mij te gaan verdiepen in het fenomeen rouw & verlies.

Tijdens een jaar in Amerika heb ik een opleiding gedaan en alles wat ik op dit gebied kon vinden geleerd. Als gecertificeerd coach en ervaringsdeskundige wil ik graag “meelopen” in het proces. Samen gaan we het verdriet een plek geven op een manier die het beste bij je past. Want niemand rouwt op dezelfde manier. Elk rouwproces is uniek.

We praten dus over maatwerk. Tijdens een vrijblijvend gesprek gaan we kijken, waar ik er voor je kan zijn. We voeren gesprekken, ik geef je opdrachten en samen lopen we door jouw proces.
Lopen kan ook letterlijk, soms kan wandelen, dus bewegen, je gedachten ook in beweging brengen. Hierdoor kunnen nieuwe inzichten ontstaan.

Want een ding is zeker, niets wordt meer hetzelfde na een verlies.

Ik heb voor iedereen een kleine attentie klaarliggen, want rouw heeft alles te maken met liefde…