Charon Uitvaartbegeleiding

Charon is volgens de Griekse mythologie de veerman, die de zielen van overledenen met zijn veerboot over de rivier Styx zet.

Toen Gijsje’s derde kindje, Ferry overleed, kreeg zijn naam voor het hele gezin een diepere betekenis. Ferry, de Ferryman – de jongen welke voor haar het leven met de dood verbond.

Jaren later begon Gijsje haar uitvaartbedrijf. In die tijd werkte haar oudste zoon Floris op een cruiseschip. Vanuit de Zuidpool stuurde hij haar een foto, waarop de zon tussen zee en lucht in de horizon bleef staan (de middernachtzon). Links onder op de foto zag je de railing van het cruiseschip. Voor Gijsje leek het de ijzeren boot van Charon.
De naamskeuze was gauw gemaakt, met de herinnering aan Ferry en het beeld van de boot koos zij voor de naam Charon Uitvaartbegeleiding.
Met Charon Uitvaartbegeleiding helpt Gijsje de nabestaanden door de moeilijke eerste dagen ná een overlijden.
Uit eigen ervaring weet zij, hoe belangrijk een niet alleen waardig – maar vooral ook een liefdevol en persoonlijk afscheid is.

Op de site www.charonuitvaartbegeleiding.nl vindt u alles over de wijze waarop Charon met de overledene en de nabestaanden de uitvaart gestalte geeft.
Tevens is Charon 24/7 bereikbaar via telefoonnummer: 06 21 51 61 30

2021 © Charon uitvaartbegeleiding - Troostdag - Site by Made by Dutch Design Office