Joke Poortman its a joke

Joke Poortman It’s a Joke

PASSIE VOOR MINERALEN

Onze edelstenen, mineralen en sieradencreaties presenteren wij op beurs, markt of fair en binnenkort in onze eigen nieuwe showroom in Alkmaar. Waar wij de mogelijkheid hebben u te laten kennismaken met edelstenen en mineralen uit de gehele wereld en alles wat hier mee samenhangt.

Sieraden in de vorm van kettingen, armbanden en oorbellen; elke vormgeving is met zorg samengesteld en elk stuk uniek. Zwart of wit, voor jong en oud, lang of kort, op wax koord of metaaldraad, in verschillende technieken. Voor dames, heren en kinderen, er is voor elk wat wils. Ontstaan door realistisch te blijven kijken en met beide benen op de grond te staan maar wel ons hele gevoel er in te leggen. Ook uw eigen ideeën zijn welkom en kunnen wij voor u verzorgen, bijvoorbeeld een ketting voor bij een nieuw kleding setje of bruiloft, vermaken en reparaties zijn ook mogelijk. Let wel, wij zijn geen zilversmid, maar beoefenen wel met veel plezier en enthousiasme onze hobby uit!

Prachtige mineralen in vele vormen en kleuren vormgegeven door moeder natuur, worden niet alleen door ons in sieraden verwerkt, maar ook te koop aangeboden. Grote en kleine stukjes, ruw of gepolijst, knuffelstenen, massagestaven, pendels, ontlaad en oplaadsets, duimstenen, boeken, engeltjes, harten, waxinelicht houders en watersets in diverse samenstellingen. Grote of kleine mineralen voor  zowel de beginnende als voor de gevorderde verzamelaar. Wij hebben ook een grote collectie mineralen hangers. Veelal kiest u instinctief de steen die bij u past of welke u op dit moment kan ondersteunen. Voor elke beurs is er wel een keus. Ook onze collectie Selenietlampen (ook wel Engelensteen genoemd) en de sfeervolle (zuiverende) oranje zoutlampen breid zich steeds verder uit!

Ook (sieraden) workshops, kinderpartijtjes, lezingen voor jong of oud, thuis of op locatie behoren tot de mogelijkheden. Geen minimaal aantal deelnemers. Vraag ons naar de mogelijkheden 06-40439090 of bezoek onze site https://www.itsajoke.nl

Het liefst willen wij op hartelijke wijze onze passie voor mineralen met u delen, door deze schatten van de aarde aan u te tonen en hierover te informeren.

Wij verheugen ons erop met u te mogen kennismaken!

Joke en Ruud Poortman 
Kamerling Onnesstraat 27 J
1821BP  ALKMAAR
06 – 40 43 90 90

Geopend:
wo – za – zo
van 11:00 – 17:00 uur.

Of op afspraak.

2019 © Charon uitvaartbegeleiding - Troostdag - Site by Made by Dutch Design Office