Luna Sanco: Persoonlijke begeleiding bij rouw en verlies

Mijn naam is Sabina Kesselaar. In 2016 mocht ik een goede vriendin van mij begeleiden in haar rouwproces. Toen zij in december datzelfde jaar kwam te overlijden, heb ik haar mogen begeleiden op haar sterfbed. Het was voor mij heel bijzonder om deze reis met haar te mogen maken. Na haar overlijden ben ik een cursus rouw en verliesverwerking gestart gaan volgen, omdat ik steeds meer voelde het gevoel kreeg dat ik in deze richting wilde gaan werken. Deze cursus heb ik inmiddels met goed resultaat en diploma af mogen ronden. In april 2017 begon ik als rouwbegeleidster mijn eigen praktijk onder de naam Luna Sanco. Ik werk vanuit een locatie op de Hogedijk in Zaandam, maar ook een thuisbezoek of afspraak op andere locatie behoort tot de mogelijkheden. Begeleiding begint met een persoonlijk gesprek waarin we samen gaan kijken wat uw wensen en behoeften zijn. Vanuit daar wordt de begeleiding op u persoonlijk afgestemd.

Naast persoonlijke begeleiding ben ik ook steeds op zoek naar andere manieren om het verdriet een beetje te verzachten. Een lichtje te zijn in donkere dagen. Zo heb ik bijvoorbeeld samen met schrijfster en dichteres Ina Eilander een Troostdagboek gemaakt met als titel “Toen jij mij verliet”. Een boek waarin je jouw herinneringen aan een overleden dierbare kunt beschrijven, maar ook jouw emoties die je voelt nu die persoon niet meer bij je is. Zo is er ruimte om een foto en plukje haar te bewaren, en zijn er in het boek 7 bijenwastekeningen en gedichten opgenomen die je ondersteuning kunnen bieden in je rouwproces.

Op Tijdens deze Troostdag wil ik u kennis laten maken met de bijenwastekeningen en wat deze voor u kunnen doen. Tevens is het Troostdagboek te bezichtigen en natuurlijk te koop.

Wilt u meer informatie? Stuur mij gerust een mailtje op sabina.kesselaar@gmail.com

Liefs, Sabina Kesselaar
Luna Sanco.