Marja Ligterink, Verlies-en rouwbegeleiding

Wanneer je een dierbare bent verloren kan het voelen alsof je de verbindingen met je omgeving en met jezelf kwijt bent. Als rouwbegeleider help ik u in mijn praktijk Zinne-beelden om verbindingen weer te vinden en te herstellen. Zodat u weer het leven kunt gaan leven zonder die geliefde ander.

Iedereen rouwt op een andere manier. In mijn begeleiding stem ik me op u af, door een luisterend oor te bieden, maar u ook te helpen om de draad van het leven weer op te pakken zonder die geliefde ander. Daarbij maak ik gebruik van diverse creatieve wekvormen ( zoals schrijven, en visualisaties) maar ook met energetische behandelingen waardoor u een diepe ontspanning kunt ervaren.

Naast verlies- en rouwbegeleider ben ik geregistreerd als Coach Verbeeldingstoolkit © van de Stichting Kanker in Beeld.

Op de Troostdag geef ik energetische behandelingen, laat het werken met de Verbeeldingstoolkit zien en geef een workshop creatief schrijven: ‘in liefdevolle herinnering.’ Hierin schrijven we over herinneringen aan iemand die u zo mist. U hoeft hiervoor geen schrijfervaring te hebben. De schrijfworkshop duurt 45 minuten. Wilt u deelnemen aan de schrijfworkshop neemt u dan een foto mee van uw overleden geliefde.

Meer informatie op www.zinne-beelden.nl

Op de Troostdag geef ik energetische behandelingen, laat het werken met de Verbeeldingstoolkit zien en geef een workshop creatief schrijven: ‘woorden van verlangen’. De schrijfworkshop begint om 14.30 en duurt 45 minuten.

Meer informatie op www.zinne-beelden.nl

2019 © Charon uitvaartbegeleiding - Troostdag - Site by Made by Dutch Design Office