Jeanette Maria

Jeanette Maria is een intuitief kunstenares, muzikante en songwriter. Zij speelt diverse toetsinstrumenten, electrische viool en zingt de muziek van haar eigen hart en ziel. Jeanette heeft 2 CD’s uitgebracht. De eerste ‘Sketches of my Life’ in 2014 en de tweede ‘Life after Fear’ in 2015. Deze zijn beiden te downloaden op www.cdbaby.com. 

Na deze twee solo cd’s ging Jeanette verder als ‘The JMs’ met verschillende muzikanten en bracht op bandcamp  onder de noemer ‘The JMproject’ het digitale album ‘ThePast’ met muziek van ‘The JMs’ uit en daarnaast nog haar solo demo ‘Reflections’ in 2016. 

Sinds 2017 treedt Jeanette Maria onder andere op met haar nieuwe electronische spacepop act LucieJ waarvan de muziek op www.luciej.nl is terug te vinden, evenals de 5 videoclips die zij het afgelopen jaar gemaakt heeft. Deze videoclips zijn kenmerkend door de combinatie van de eigen muziek en het eigen artwork dat voor alle clips wordt gebruikt. 

Sinds 2018 werkt Jeanette samen met haar nieuwe band ‘LucieJ & Gijs de Mik’ aan het eerste electropop album dat ergens in het komende jaar uit zal komen. De eerste videoclip ‘Hold me down’ van LucieJ & Gijs de Mik is ook al te zien en te horen op youtube.

Jeanette Maria zal op de troostdag vooral soundhealing muziek maken die in de hartsfrequentie 432 hz wordt gespeeld en gezongen. Engelenpiano’s met strijkers en een prachtige engelenstem die je meenemen naar een plek van liefde en licht in jezelf.

2019 © Charon uitvaartbegeleiding - Troostdag - Site by Made by Dutch Design Office