Audrey: Reiki en gedichten

Mijn naam is Audrey en al jaren spiritueel ‘wakker’. Na het overlijden van een heel dierbaar persoon, heb ik besloten om mijn energie in te zetten voor het collectief als geheel. Ik heb mijn eerste graad in reiki gehaald en ik ben gestart met het reiki geven aan mezelf en anderen. Jaren later heb ik de tweede en derde graad in reiki ook gehaald en ik mag mezelf dan ook reiki master noemen. Ik richt me vooral op behandelingen waarbij ik met de ontvanger in dezelfde ruimte ben, alhoewel ik ook reiki op afstand kan geven.

Ik word door familie en vrienden omschreven als een nuchter persoon, met haar wortels diep in Moeder Aarde en met een sterke connectie met de alles vertegenwoordigende energie om ons heen.

Mijn praktijkruimte in het centrum van Alkmaar is een serene, frisse ruimte dat uitnodigt om ontspannen de universele energie te ontvangen. Ik kan zo blij worden als ik hoor dat reiki iemand zijn leven zo positief kan beïnvloeden!

Voor meer informatie: www.reikidooraudrey.nl of stuur een email naar hallo@reikidooraudrey.nl

Zonnige groet van Audrey