Informatie Troostdag

Voor de 15de keer organiseert Charon Uitvaartbegeleiding de Troostdag voor nabestaanden, dit keer op de Natuurbegraafplaats Geestmerloo in Koedijk.

Dit jaar zijn vooral de dochters van Gijsje Teunissen; Emmely en Melanie Teunissen en collega Emma van Amersfoort, bezig met de organisatie van deze bijzondere dag. In de afgelopen jaren hebben zij van dichtbij gezien, wat deze dag voor nabestaanden doet: erkenning, aandacht, warmte.

Onze gasten worden verwelkomd door bijzondere mensen, die zich inspannen voor rouwenden: rouwtherapeutes, mediums, mensen met een luisterend oor, een schouder om even op te leunen en er worden ook praktische handvaten gegeven in de – soms – eenzame tijd na het overlijden van je dierbare.

Op zondag 12 juni van 12.00 – 17.00 uur is iedereen welkom in de expositieruimte van Natuurbegraafplaats Geestmerloo om zich te laten verwennen, in gesprek te komen met lotgenoten, zijn verhaal te vertellen en tot inzichten of ideeën te komen die helpen bij het rouwproces.

Kinderen zijn ook meer dan welkom. Zij kunnen onder andere een wandeling maken met Dog Assisted Coach Lacerna en Milo, lekker knutselen en een gratis suikerspin halen.

Voordat de Troostdag begint zal Kim Nadinde Janson een gratis workshop geven

Meer informatie.

De workshop begint om 10:30 en eindigt om 12:00. Voor deze workshop is het nodig om uzelf aan te melden via: troostdag@charonuitvaartbegeleiding.nl
Vanaf 12:00 is de troostdag en het programma gratis toegankelijk voor iedereen. Neem gerust familieleden of vrienden mee, iedereen is welkom!

Wij hopen u van harte te mogen verwelkomen op de Troostdag voor nabestaanden.

Voor vragen kunt u bellen naar: 072-5070477 of vul het contactformulier in.

Troostdag

Voor nabestaanden

Zondag 12 juni 2022

Gratis Entree

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Troostdag Kaarsje aansteken

Namenzingers

Wie wil, mag een foto van zijn dierbare overledene meenemen om deze samen met elkaar in het licht te zetten of maak een herinneringskistje met spulletjes die bij uw dierbare past. Ook kan de naam van uw dierbare gezongen worden door onze “Namenzingers”.