Jennifer Heinze: Foto reading en kaartlezen

Mijn naam is Jennifer Heinze

Ik heb in een korte tijd vele jonge familieleden verloren. Tot het moment in 2018 dat ik zelf afscheid heb moeten nemen van onze zoon.
Toen ging ik op zoek naar iets tastbaars voor als hij er fysiek niet meer zou zijn.
Er zijn afdrukjes van zijn voetjes en handjes gemaakt. Zo blijft bij altijd zichtbaar onderdeel van ons gezin.
Toen ik merkte hoeveel troost ik daaruit wist te halen ben ik de opleiding gestart en opende ik het bedrijf Memory Bodycasting.
Hier kunt u terecht voor tastbare herinneringen bij leven en bij overlijden. In de vorm handenbeelden. Tevens ook het maken van urn met de handen van de nabestaande er omheen.

Het verlies van mijn zoontje maar ook van mijn neven heeft mij doen inzien dat de dood niet weg is. Ik ontving tekens en signalen en toevalligheden, welke natuurlijk niet zo toevallig waren. Rouw betekend voor mij liefde voor de overledenen. De tranen mogen daarvoor stromen, het werkt helend. Emoties niet opsluiten maar toelaten brengt uiteindelijk dat je je ook weer gelukkig kan en mag voelen. Dat je keuzes kan en mag maken hierin.
Verlies blijft altijd een onderdeel van je verdere leven.
Al deze verliezen hebben mij telkens weer kleine cadeautjes te geven om verder te kunnen groeien op deze wereld.

Ik heb daardoor de stap durven maken om de spiritualiteit verder te ontwikkelen.
Inmiddels kan ik readings geven. En ben ik zelf bezig met het ontwikkelen van een eigen kaartendeck gericht op rouw en verlies.

Wat houdt een reading in?
Een reading isĀ een helderziende lezing van je energie. Ik maak contact met mijn gids en engelen om hulp te vragen de verbinding met jou ziel te maken. Zo komen de boodschappen door die op dat moment bedoeld zijn voor jou.
Het helpt je op een bijzondere manier verder in het proces van rouw en verlies.
De informatie die je krijgt via een reading geeft je inzicht jezelf. Het is informatie die erop wacht om bij jou naar binnen te komen. Liefdevolle informatie wat gezien wil worden.

Heb je op dit moment een vraag over een jezelf, relatie, wonen, kinderen, rouw en verlies of andere vragen waar je al enige tijd mee loopt of telkens weer terugkerend zijn?

Op de troostdag kan ik je kennislaten maken met een korte reading. Je bent welkom voor een reading met behulp van een;
* Foto van dierbare
* Persoonlijke reading met kaartlezen
* ook kan ik je helpen om zelf een kaart te kunnen lezen

Wilt je meer informatie stuur gerust een mailtje. Info@memorybodycasting.nl

Tot gauw
Liefs Jennifer Heinze