Jenny Bor: Essentialoil

Dit jaar is voor het eerste Jenny Bor aanwezig. Jenny is de zus van Petra Overbosch die uitvaartbegeleidster bij Charon is. Jenny is Ashtanga Yoga docent en heeft een webshop (Essential Oil Shop) in essentiële oliën en Aroma accessoires die zij vanuit haar woonplaats Valkenburg – naast Leiden – runt.

Op de Troostdag ben je welkom op haar stand om alle oliën naar hartenlust uit te proberen en adviezen op gezondheids- en mentaal gebied te vragen. Natuurlijk ligt er voor iedereen een mini mengseltje klaar. Een mengsel waarin onder andere rozenolie is verwerkt omdat deze helpt bij het loslaten en het ‘overgaan’ naar de andere dimensie. Een van de beste troost oliën!

Zij werkt met de merken doTERRA en Pure Naturals. Buiten essentiële oliën, glazen spray- en pipetflesjes verkoopt ze ook affirmatiekaarten, drinkflessen en wat Ayurvedische spulletjes.

Als je iets op de webshop hebt gezien dat je graag wilt hebben, kun je dit altijd van tevoren aan Jenny mailen zodat ze het op de dag zelf voor je meeneemt en je niet misgrijpt.

Jenny heeft voor iedereen een gratis flesje met rozenolie en een inhalator klaar staan.