Jolijn Verdegaal: Sandyroad

Sandyroad kinder- en jongerentherapie

Ik ben Jolijn Verdegaal. Een positieve én gevoelige creatieveling die vindt dat iedereen gelukkig mag zijn! Hoe zou de wereld eruitzien als mensen de dingen doen die ze écht leuk vinden, hun emoties te durven uiten, niet bang zijn om fouten te maken en hun grenzen kunnen aangeven met respect voor de ander?

Ik help kinderen, jongeren én hun ouders om in hun eigen kracht te staan, gebruik te maken van de kwaliteiten die in ze zitten en daag ze uit om hun beste zelf te zijn. Om open en eerlijk te zijn. Om samen te ontdekken wat hun kracht is. Om de veerkracht te vergroten en eigen kwaliteiten te ontdekken. Ik kijk niet alleen naar het probleem en de oorzaak, maar richt me vooral op de mogelijkheden en help met de ontwikkeling. Ik kijk naar wat iemand nodig heeft, voor zichzelf en in verschillende situaties. Ik doe dit spelenderwijs en met een holistische blik, wat betekent dat ik naar het totale plaatje kijk op lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Door open en oordeelloos te luisteren en door te vragen, komen we samen tot de kern van dat waartegen aangelopen wordt. Met elkaar maken we de weg vrij voor een positieve, blijvende verandering, zodat je op eigen kracht weer verder kan. Door middel van verschillende methodieken help ik de mensen die bij Sandyroad komen meer inzicht te krijgen in gedrag, gevoelens, gedachten en emoties.

Sandyroad is er voor kinderen, jongeren én ouders die behoefte hebben aan persoonlijke begeleiding en biedt therapie door middel van gesprek, spel, beweging en creativiteit.

Meer weten? www.sandyroad.nl