Paul, Esther en Theo: Gedenkwebshop

Een passende manier om je dierbare te gedenken

Toen wij persoonlijk geraakt werden met het verlies van een dierbare kwamen wij in contact met het assortiment gedenkartikelen. Het viel ons op dat het online aanbod van gedenkartikelen moeilijk vindbaar was. Bovendien spraken de mogelijke producten ons niet echt aan. Wij zochten naar een geschikte manier om onze dierbare thuis te gedenken, met een product dat aansloot bij ons interieur.

Geconfronteerd met deze ervaringen besloten wij het heft in eigen handen te nemen en een webshop te starten in gedenkartikelen.

Wij geloven dat een tastbare herinnering aan een dierbare houvast biedt in moeilijke tijden. Daarnaast geloven wij dat een mooi gedenkornament een interieur verrijkt. Wij bieden daarom een mooi en uniek assortiment gedenkartikelen aan in onze webshop.

We willen graag dat je als nabestaande een passende manier vindt om je dierbare te herdenken. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een urn, een assieraad of een fotolijst. Daarnaast bieden we de mogelijkheid een nabestaande te bemoedigen met een troostgeschenk zoals een troostboxje.

We vinden het belangrijk om op zoek te blijven naar betekenisvolle producten die bijdragen aan de verwerking en rouw bij het verliezen van een dierbare.

Bekijk onze webshop: Gedenkwebshop