Vanessa Koomen: Medium

Spiritualiteit met 2 benen op de grond

Medium Vanessa Koomen  
Tel. 06-45616471

Voor reading, healing, coaching, access bars, edelstenen, kaartleggingen, dierencommunicatie, meditatie bijeenkomsten, vrouwenavonden, workshops en cursussen en spirituele avonden.

Hallo, ik zal me even voorstellen.

Ik ben Vanessa Koomen en ik ben 48 jaar. Ik woon in Spanbroek en heb 5 kinderen. Sinds mijn 6e levensjaar zie ik overledenen. Voor mij was dat heel gewoon maar ik ben er in mijn pubertijd ook wel bang voor geweest. Mijn grote wens was ooit met deze gave te mogen werken, maar toen de kinderen klein waren vond ik het geen goed idee.

Tot mijn ouders vrij plotseling na elkaar en veel te vroeg overleden. Dit was mijn kans om mijn gave in te zetten om contact te kunnen maken met hen. Ik heb een aantal cursussen gevolgd en ben mijn spirituele praktijk gestart in Heerhugowaard. Want wat ik voor mijzelf kon doen, doe ik inmiddels voor vele klanten. Het is zo mooi om een medium te zijn en contact te kunnen leggen met overleden. Maar ook om readings te geven over de klant zelf, waar staan ze in hun leven, wat hebben ze meegemaakt en waar zijn ze naartoe onderweg. Hoe kom je nu het beste terug in je kracht? Wat heb je nodig? Daarnaast geef ik spirituele cursussen, vrouwenavonden, workshops kaartleggen en pendelen bijvoorbeeld. Teveel om op te noemen. Ben ik zweverig? Zeker niet! Mijn motto is Spiritualiteit met 2 benen op de grond! Kom het eens ervaren, je bent van harte welkom.

Ook ik zal aanwezig zijn bij de Troostdag op Geestmerloo. Zo kan ik je ter plekke helderheid en inzichten geven. Ik zal korte readings geven of inzichten.

Liefs, Vanessa

www.spiritueelcentrumdevlindertuin.nl
spiritueelcentrumdevlindertuin@outlook.com